Webinárium szolgáltatások

Az élő találkozás élménye egyhelyben

Cégünk egyike azoknak a vállalkozásoknak, amelyek már teljesen ráhangolódtak a huszonegyedik századra. Az új kihívásokra új válaszokat adván, egyre több céget érintő munkafolyamatot vezetünk az interneten keresztül. Ügyfélszolgálatunk így chaten is elérhető, s tárgyalásaink, belső oktatásaink egy részét is online termekben tartjuk. Természetesen a technikát nem sajátítjuk ki magunknak: partnercégünk, az Adobe Connect keretrendszerét minden érdeklődő számára szívesen biztosítjuk.

Az Infotéka webinárium virtuális tárgyalótermei szintén a zökkenőmentes ügyfélfogadást szolgálják. Az Adobe Connect rendszere segítségével könnyen kezelhető, tetszés szerinti felhasználó számra méretezett online szobák alakíthatók ki. Legyen szó oktatásról, tárgyalásról, vagy egy egyszerű megbeszélésről, a teljes interaktivitás lehetősége egyaránt adott. A résztvevők webkameráikon keresztül láthatják egymást, chatelhetnek egymással, fájlokat vagy képernyőt oszthatnak meg, de kitölthetnek akár kérdőíveket is.

Hat érv az Adobe Connect webináriumos keretrendszer használata mellett

1

Korlátlan lehetőségek

Élőben, videóval és hanggal kísérve tárgyalhat külföldi partnereivel, szavazások segítségével megtudhatja a résztvevők véleményét, kvízekkel pedig tesztelheti tudásukat, stb.

2

Virtuális tárgyalótermek

Létrehozhat egy könnyen kezelhető, személyre szabott virtuális tárgyalótermet, ahova tetszés szerint hívhat meg vendégeket. A tárgyalás résztvevőivel interaktív kapcsolatba kerülhet.

3

Konferenciák élőben

Közvetítheti konferenciáit élőben, vagy felvételről. Lehetőséget biztosítunk arra is, hogy egy időben zajló szekcióülések élő-, vagy archív felvételei igény szerint megoszthatók legyenek.

4

Online sajtótájékoztató

A virtuális tárgyalóteremben felépítheti sajtószobáját. Feltöltheti az újságíróknak szánt anyagokat, majd prezentálhatja előadását úgy, hogy közben akár azonnal mégválaszolja a résztvevők felmerülő kérdéseit.

5

Nyílt és zárt termek

Nyílt előadások esetén elég a virtuális szoba címének ismerete, s máris bekapcsolódhat a beszélgetésbe. Lehetőség van azonban zárt ülést is tartani; ekkor egy előre megadott jelszó birtokában léphetnek be az érdeklődők.

6

iPhone és Android

Webináriumunk iPhone és Androidos telefonokra kifejlesztett alkalmazással is rendelkezik, amelynek köszönhetően a tanfolyamon való részvétel független a résztvevők tartózkodási helyszínétől.

Címünk

Infotéka Software Kft.
2000 Szentendre,
Nefelejcs utca 4/B.Értékesítés

Telefon: +36 1 452 1050
Mail: info@infoteka.hu
Fax: +36 1 452 1054

infotéka WEBBÓN


NOD32 Antivírus