Infotéka webBÓN

Köszönjük, hogy az Infotéka webBÓN szolgáltatásunk iránt érdeklődik! Bízunk benne, hogy ezzel az új megoldással egy olyan lehetőséget biztosítunk Önnek, amellyel jutalmazzuk ragaszkodását cégünkhöz és termékeihez, továbbá ismerőseit, barátait egy egyedi kedvezménnyel ajándékozhatja meg szoftvervásárlás esetén.

Mire jó az infotéka webBÓN?

Ez egy Internet-marketing megoldás, melynek segítségével Ön, mint regisztrált Infotéka szoftver felhasználó, tovább ajánlhatja termékeinket Infotéka rendszerében nem regisztrált, leendő ügyfeleink felé. Önnek csak el kell küldeni leendő partnerünknek az Infotéka weboldalán lekérhető speciális webBÓN-számot, amellyel már kedvezményesen vásárolhat a megajándékozott fél. Ebből a vásárlásból az Ön részére jóváírunk pontosan akkora összeget, amennyivel kedvezőbben jutott hozzá ismerőse az új szoftverekhez. Ezek a jóváírt webBÓN kreditek az Infotéka weblapján, az ügyfélkapun belül bármikor megtekinthetők, ellenőrizhetők.

Ki jogosult webBÓN igénylésre, illetve webBÓN kedvezménnyel vásárlásra?

Minden regisztrált Infotéka szoftverfelhasználó jogosult webBÓN igénylésre, amelyet az Infotéka weboldalán található ügyfélkapun belépve egyszerűen le tud kérni, és bármikor elektronikus levélben el tud küldeni ismerősének. Infotéka webBÓN-kedvezménnyel való vásárlásra minden nem regisztrált, leendő szoftvervásárlónk jogosult, aki már rendelkezik egy valódi webBÓN-kóddal. A kód valódiságáról ügyfélszolgálatunkon kaphat visszaigazolást.

Milyen kedvezményt, illetve mennyi kreditet biztosít az infotéka webBÓN?

Az Infotéka szoftverkatalógus listaárából 7,5 % kedvezményt adunk az új vevőinknek az infotéka webBÓN bemutatása ellenében, ugyanakkor a webBÓN-t ajándékozó ügyfelünk számára a megvásárolt szoftverek listaárából 7,5 %-ot írunk jóvá.

Mire lehet felhasználni a jóváírt webBÓN krediteket?

Regisztrált felhasználóink a jóváírt webBÓN krediteket cégünknél szoftvervásárlásra, szolgáltatások (kiszállás, adatbázis javítás, Infotéka User Club éves díjának csökkentésére, kiváltására) igénybevételére tudják felhasználni.

Hogyan kérhető le az infotéka webBÓN?

Az internetes www.infoteka.hu honlapunkon lépjen be az ügyfélkapun. Ebbe a szekcióba való belépéshez meg kell adnia a regisztráció sorszámát és a szoftvervédelmi kulcs első 15 karakterét nagybetűkkel. A regisztrációhoz szükséges információkat a vásárláskor kapott vagy e-mailen küldött Szoftvervédelmi kód elnevezésű levél tartalmazza. Belépés után a szoftverek felsorolása alatt megjelennek a webBÓNhoz kapcsolódó információk valamint az elküldési lehetőség.

Hányszor használható fel egy webBÓN kedvezményes vásárlásra?

Az Ön webBÓN-ját bárki felhasználhatja kedvezményes vásárlásra egyszeri alkalommal. Következő alkalommal már ismerőse regisztrált ügyfélként vásárolhat, de már nem érvényes rá a webBÓN kedvezmény, viszont jogosult onnantól Ő is webBÓN-kreditek gyűjtésére. Ön viszont korlátozás nélkül, tetszőleges alkalommal ajándékozhatja tovább nem regisztrált ügyfélnek webBÓN-kódját. Az infotéka webBÓN technikai okok miatt egyelőre csak az Infotéka Kft.-nél használható fel kedvezményes vásárlásra.

Meddig használhatók fel vásárlásra az infotéka webBÓN-kreditek?

Regisztrált felhasználóinknak jóváírt webBÓN-krediteket két évig tartjuk nyilván, ami azt jelenti, hogy mindig az utolsó két évben realizált krediteket lehet felhasználni vásárlásra. A két évnél régebbi, fel nem használt webBÓN-kreditek aktualitásukat vesztik.

Címünk

Infotéka Software Kft.
2000 Szentendre,
Nefelejcs utca 4/B.Értékesítés

Telefon: +36 1 452 1050
Mail: info@infoteka.hu
Fax: +36 1 452 1054

infotéka WEBBÓN


NOD32 Antivírus