Szoftvereinkkel együttműködő, szoftvereink által támogatott alkalmazások

Ezen az oldalon azokat a harmadik féltől származó alkalmazásokat tesszük közzé, amelyek ügyfeleink javaslata alapján az alkalmazásainkkal történő feladatokat átláthatóbbá, gyorsabbá tehetik. Ez a lista folyamatosan bővülhet, amennyiben olyan viszzajelzéseket kapunk egy alkalmazásról, hogy ezeknek a kritériumoknak megfelel.

Az Adriana egy több száz könyvelő által használt, bejáratott banki forgalom feldolgozó szolgáltatás. A bankszámlakivonaton szereplő tranzakciók automatikus kontírozására, számlakiegyenlítések összepontozására képes. Ezen kívül többek közt képes a különböző futárcégek utánvétes kimutatásait, valamint a bankkártyás forgalom összesítőit (POS terminálok és online kártyaelfogadó rendszerek is) és a pénztárgépek napi zárásait is feldolgozni. Mindezeket be lehet tölteni az Adrianaval a kettős könyvviteli programjainkba, így jelentős munkaidőt lehet vele spórolni. Az Adrianaval ki fogja tudni használni a NAV számla API és a PSD2 banki API minden előnyét.
Bővebb információt itt találnak

Korábbi CENTEX név alatt forgalmazott, több mint 10 éve bevált segédprogramok
Iparűzési adóbevallás készítő program

Infotéka Kontir.net programból készült excel segédtábla bemásolásával NAV 19HIPA ÁNYK számolt bevallás készíthető, ugyanebből a kalkulátorból önkormányzati ASP bevallás is feladható (1 telephely/cég változat)

Iparűzési adó megosztása sok telehely között, különféle megosztáskombinációkkal + 19HIPA feladás

Excel mérleg + word kiegészítő melléklet
Excel alapú mérleg, mely számos mutatószámot állít elő a mérleg és eredménykimutatásból, A word-ben készült 20 oldalas igényes kiegészítő melléklet egérkattintásra átveszi és frissíti a beszámoló adatokat. Ebből feladás 3 mérlegforna felé (OBR, 1929 ANYK export), korlátlan mérleg és 20 előtelepített kiegészítő melléklet. 

Az E-számla egy nemzetközi szabványokra és ajánlásokra épülő elektronikus számla és számlafizetési szolgáltatás, amely az Interneten keresztül biztosítja közhiteles elektronikus számla kibocsátását és befogadását, biztonságos körülmények között. A papíralapú bizonylatokat teljes egészében nélkülöző szolgáltatás megfelel az elektronikus számla jogszabályokban előírt követelményeinek illetve az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal az elektronikus úton kibocsátott számlákra vonatkozó egyes rendelkezések értelmezéséről kiadott közleményében foglalt ajánlásainak.
Bővebb információt itt találnak

Címünk

Infotéka Software Kft.
2000 Szentendre,
Nefelejcs utca 4/B.Értékesítés

Telefon: +36 1 452 1050
Mail: info@infoteka.hu
Fax: +36 1 452 1054

infotéka WEBBÓN


NOD32 Antivírus