infotéka Házipénztár.NET

infotéka Házipénztár.NET

Forint és deviza pénztárak kezelésére alkalmazható, szigorú sorszámozású bizonylat készítéssel. A rajtuk szereplő tételek akár azonnal, akár később kontírozhatók a könyvelés számára.

Forint és deviza pénztárak kezelésére alkalmazható, szigorú sorszámozású bizonylat készítéssel. A rajtuk szereplő tételek akár azonnal, akár később kontírozhatók a könyvelés számára. Integrált használat esetén helyettesíti az infotéka Kontír.NET pénztár naplóját, az infotéka Kalmár.NET programmal készített készpénzes bizonylatokat beolvassa.

infotéka Házipénztár.NET SQL alapokon

Az Infotéka méltán népszerű Házipénztár alkalmazása új fejlődési szakaszhoz érkezett: a Firebirdre szakosodott verzió tapasztalataira építve megszületett az MS SQL relációs adatbáziskezelővel futó .NET változat. Ez az ügyviteli szoftver ismeri elődjének minden funkcióját, ugyanakkor egyéb .NET-es programok megléte esetén egyetlen gombnyomásra készít pénztárbizonylatot szigorú számadás mellett. A használat során a bizonylatok és a felhasználók száma nem korlátozott, cégenként akár 10 pénztár elkülönítése is lehetséges. A könyvelő program tulajdonosa a felhasználói jogosultságokat egyenként szabályozhatja.

Integrált telepítés: többé nincs szükség feladásra!

A házipénztár program telepítését intelligens varázsló segíti, a felhasználóknak elég a feltett kérdésekre válaszolni, vagy a felkínált beállításokat elfogadni. Az infotéka Kontír.NET programmal közös adatbázison osztozva a két szoftver együttes igénybe vételével a bizonylatok kontírozásai a készítés pillanatában automatikusan bekerülnek mindkét szoftverbe, nincs szükség közöttük feladásra. Az alkalmazás szintén látja az infotéka Kalmár.NET számlázó és készletnyilvántartó programból kiállított készpénzes számlákat, amennyiben a telepítés, illetve cégfelvétel integráltan történt. Így ezekről pénztárbizonylatot kiállítani gyakorlatilag csak egy kattintást jelent. A közös adatbázis nagy előnye még, hogy a kettős könyvviteli rendszerben feldolgozott pénztár tételek alapján pénztárjelentés generálható az infotéka Házipénztár.NET programban.

Forint- és valutapénztár könyvelése

A program a forint alapú bizonylatok mellett lehetővé teszi a valutapénztárra vonatkozó számviteli műveletek iktatását is. Aktív internetkapcsolat mellett az MNB árfolyamok egyetlen kattintással letölthetők, így a szoftver mindig az aktuális árfolyamokkal számol. A bizonylatok kiállítása mellett lehetőség van a rajta szereplő tételek kontírozására is, valamint a főkönyvi számok megadásán túl, ÁFA gyűjtőkódok hozzárendelésével teheti teljessé könyvelését.

Átvétel és felbontás

Új időszak nyitásánál a törzsek könnyedén átvehetők a megelőző időszakokból. A gyors rögzítést automata kontírkódok, törzsadatok segítik, amelyeket a felhasználó szabadon bővíthet, akár még felvitel közben is. A rögzítés egér nélkül, billentyűzetről is elvégezhető, a következő mezőre lépés a megszokott Enter billentyűvel is történhet. Szükség esetén a bizonylatokhoz felbontás is készíthető, munkaszámra, költséghelyre, vagy költségviselőre vonatkozóan.

Ellenőrzés és nyomtatás

Az ellenőrzést pénztárjelentés és tételes lista segíti, valamint kimutatások érhetők el a kerekítésből adódó különbözetekről is. A bizonylat első példánya a rögzítéstől függetlenül, későbbi időpontban is nyomtatható. A nyomtatás történhet egyenként, vagy csoportosan, meghatározott bizonylatintervallumok alapján.

Automatikus figyelmeztetés klubtagoknak

Amennyiben a felhasználó klubtag, vagy korábban szoftverkövetést igényelt, úgy az alkalmazás rendszeresen ellenőrzi, van-e elérhető frissítés számára. A frissítés azonnal elvégezhető, de egyéni igények alapján akár el is halasztható egy későbbi időpontra. 

Rendszerkövetelményekhez katt ide!

Egycéges Többcéges
Vásárlás napjától számított 1 év automatikus szoftverkövetés
Korlátlan számú könyvelhető cég
Korlátlan bizonylat
Korlátlan számú felhasználó
Számlatükör testreszabása
Törzsadatok exportálása évnyitáshoz
MNB árfolyamok automatizált letöltése
Kontírozott bizonylatoknál felbontás munkaszámra, költséghelyre, költségviselőre
Automata kontírozás használata
Valutapénztár devizanemenkénti könyvelése
Elszámolásra kiadott valuta könyvelése
Elkülöníthető pénztárak száma cégenként10 db10 db
Integrált használati lehetőség az infotéka Kalmár.NET programmal
Integrált használati lehetőség az infotéka Kontír.NET programmal
Partnerek összerendelése csoportokba
Dokumentumok (doc, xls, ppt, pdf, mail, jpg) partnerhez kötése
Lekérdezések pdf vagy excel fájlba
  • Pénztár jelentés napi bontás és címletezés opcióval
  • Pénztár jelentés a könyvelési adatokból
  • Tételes lista
On-line program frissítés
On-line és letölthető súgó

Címünk

Infotéka Software Kft.
2000 Szentendre,
Nefelejcs utca 4/B.Értékesítés

Telefon: +36 1 452 1050
Mail: info@infoteka.hu
Fax: +36 1 452 1054

infotéka WEBBÓN


NOD32 Antivírus