infotéka Napló.NET

infotéka Napló.NET

Egyszeres könyvelés bővíthető és módosítható számlatükörrel. Négy naplótípussal dolgozik: pénztár, bank, vevő, szállító.

Egyszeres könyvelés bővíthető és módosítható számlatükörrel. Négy naplótípussal dolgozik: pénztár, bank, vevő, szállító. A még részletesebb kimutatáshoz munkaszám, költséghely és költségviselő szerinti felbontást vehet igénybe. Excel kimutatások sablonok alapján valamint bevallások feladása a NAV ANYK programjának.

SQL alapokon

Az infotéka Napló.NET az ügyviteli szoftvereink legújabb tagja MS SQL relációs adatbázis-kezelővel. Elérhető egy- vagy többcéges változatban, s telepítése mindkét verzió esetén egyszerű. Felhasználóként elegendő néhány kérdésre válaszolnunk, vagy a felkínált beállításokat elfogadnunk, a telepítő pedig végigvezeti a teljes folyamaton. Igény esetén helyi gépre kollégáink elvégzik Ön helyett az installálási feladatot külön díjazás ellenében.

Több céget és korlátlan mennyiségű tételt könyvelhet

Ezzel a hálózatos könyvelő programmal lehetősége van több cég és azon belül korlátlan tétel könyvelésére. Az egymást követő éveket párhuzamosan is kezelheti; egy új év nyitásánál a törzsek az előző évből átvételre kerülnek. A tételek az alábbi könyvelési naplókon rögzíthetők: pénztár, bank, vevő, szállító. Minden rögzítési típus további hat fiókra bontható a felhasználó igénye és szempontja alapján.

Szabadon bővíthető számlatükör

A programhoz adott számlatükör módosítható és tovább bontható. Az alkalmazás összesen 99 főoszlop és azon belül 99 aloszlop felvételét teszi lehetővé. Ez azt jelenti, hogy akár 9801 könyvelhető oszlopra bővítheti főkönyvét. Ezen logika alapján akár 99 pénztár, 99 bank, stb. nyilvántartására van lehetőség.

Azonos kontírozású tételek

A gyorsabb rögzítést az automata kontírkódok biztosítják. Ezek sablonok, amelyeket a felhasználó bővíthet. Ennek használatával a felvitel során automatikusan kitölthető a tartozik, követel, áfa oszlop, áfa gyűjtőkód, megnevezés és megjegyzés.

Áfa gyűjtőkódok használata az automatikus NAV bevallások érdekében

Jó tudni, hogy Áfa gyűjtőkódok használatakor a programmal XML feladási állomány készíthető az A60 és XX65A bevallásokhoz, amit az APEH ANYK nyomtatványkitöltőben importálhat. Az átadott adatok ellenőrzése cellánkénti analitikával biztosított, így a bevallásra fordítandó idő jelentősen lerövidül.

Papírmentes megoldások

Nem kell azonnal papírt használnia ahhoz, hogy meggyőződjön az eredmények helyességéről. Minden listát képernyőre is kérhet, és a megtekintést követően nyomtathat. Az adatok további feldolgozását biztosítja az excel táblázatba való lekérdezés biztosítása. A teljesség igénye nélkül lekérhet áfa listát, gazdasági eseményeket, folyószámlát, összesítőket.

Költségvetéssel kapcsolatos információk

Szabadon bővíthet, módosíthat és rendelhet könyvelési oszlopokat a terheléshez és jóváíráshoz annak érdekében, hogy a költségvetéssel kapcsolatos minél szélesebb körű információ rendelkezésére álljon.

A könyvelésnél részletesebb bontások

Használja a programban a tételekhez rendelhető felbontások funkciót. Akár három szint mélységű kimutatást is előállíthat a munkaszám, költséghely és költségviselő használatával.

Partnerekhez rendelhető dokumentumok

Nem kell többet dossziékban keresnie a partnerekkel kapcsolatos dokumentumait. Ezeket digitális formátumban hozzárendelheti az ügyfelekhez, ráadásul kétszintű megbontással a könnyebb és logikusabb visszakeresés érdekében.

Elegáns megjelenésű kimutatások, táblázatok

Excel sablonokra épülő kimutatások, amelyeket központilag tartunk karban és teszünk elérhetővé a szoftverkövetéssel rendelkező ügyfeleknek. Változás vagy új táblázat esetén az alkalmazás automatikusan letölti az újdonságokat és frissíti a korábbiakat. Ilyen letölthető táblázat például az 53-as bevallás vállalkozásból származó jövedelem levezetése vagy a társadalmi szervezeteknél a PK-141 számú beszámoló.

Formanyomtatványok

Egyenlegközlőt vagy fizetési felszólítást készítene a partnereknek. Mindez egy gombnyomásra megvalósítható a szoftver szerves részét képező formanyomtatványokkal.

Karbantartás

A véglegesített tételek szigorúan naplózott karbantartásával még soha ilyen egyszerű nem volt a tévesen felvitt tételek javítása.

Részletes keresés

A véglegesített tételekben különféle keresési szempontok megadásával (akár töredék szavak) végezhet szűrést időszakra, teljes könyvelésre, naplókra, stb. A szűrt adatokból kiválasztott tételre léphet és ott akár módosítást is végezhet.

Rögzített tételek száma

Ha az ügyfeleivel az elszámolás alapja a rögzített darabszám, akkor ez a lekérdezés biztosan hasznos lesz! Mindez felhasználónként és napló típusonként is rendelkezésre áll.

Adatbiztonság

Az MS SQL relációs adatbázis-kezelő nagyfokú adatbiztonságot nyújt a felhasználóknak, amit a rendszeres mentéssel tovább fokozhatnak. Helyi gépen az alkalmazásba beépített mentési és visszatöltési funkciót is választhatja.

On-line súgó ad választ a felmerülő kérdésekre

Az on-line súgó mindig a legfrissebb állapotot biztosítja telepítés nélkül és a felmerülő kérdések alapján folyamatosan frissül, illetve új mintapéldák biztosítják a könnyebb megértést. 

Rendszerkövetelményekhez katt ide!

Egycéges Többcéges
Vásárlás napjától számított 1 év automatikus szoftverkövetés
Korlátlan számú könyvelhető cég
Korlátlan tételszám
Korlátlan számú felhasználó
Számlatükör testreszabása
Törzsadatok exportálása évnyitáshoz
MNB árfolyamok automatizált letöltése
Könyvelés munkaszámra, költséghelyre, költségviselőre
Automata kontírozás használata
Pénzforgalmi szemléletű bizonylatok könyvelése
Áfa adatátadás az ÁNYK program felé
Partnerek összerendelése csoportokba
Dokumentumok (doc, xls, ppt, pdf, mail, jpg) partnerhez kötése
Egyenlegközlő, fizetési felszólítás készítés és partnerhez kötés
Rögzített adatok közt különböző szempontok szerinti keresés
Lekérdezések pdf vagy excel fájlba
  • Áfa kimutatás áfa kulcsonként vagy áfa gyűjtőkódok szerint
  • Folyószámla kimutatás
  • Gazdasági események
  • Havi összesítő
  • Költségvetési kapcsolatok
  • Munkaszám, költséghely és költségviselő szerinti lekérdezések
  • Pénztár-, bank analitika
  • Vevő, szállító
  • Rögzítési statisztika
  • Folyamatosan bővülő lekérdezések excel sablonok alapján
On-line program, bevallás és excel sablon frissítés
On-line és letölthető súgó

Címünk

Infotéka Software Kft.
2000 Szentendre,
Nefelejcs utca 4/B.Értékesítés

Telefon: +36 1 452 1050
Mail: info@infoteka.hu
Fax: +36 1 452 1054

infotéka WEBBÓN


NOD32 Antivírus